تبلیغات X
سفارش بک لینک
نرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکی
آموزش ارز دیجیتال
لباس خواب
ابزار تادیومی
خرید بک لینک قوی
صرافی ارز دیجیتال
خرید تتر
جعبه لوح تقدیر
مجوز موسیقی
وی شاپ
Buy kaspa miner
Buy ks3
Ks3 miner
هنگ درام
لیوان حجامت شعبانی
تولید پاکت پستی
ارسال بسته
فایل گپ
پنل فروشندگان


وبلاگ محمدی پور جوینی - مناسبت 12 ربیع الاول
قال رسول الله صلی الله علیه وآله : اِذَا التَبَسَت عَلَیکُمُ الفِتَنُ، کَقِطَعِ الَّیلِ المُظلِمِ فَعَلَیکُم بِالقُرآنِ . هنگامی که فتنه ها، هم چون پاره های شب تاریک، شما را در خود پیچید، برشماست که به قرآن تمسک جویید. اصول کافی ج2ص459 قال امیرالمؤمنین علیه السلام : وَ اعلَموا اَنَّ هذَالقُرآنَ هُوَ النّاصِحُ الَّذی لا یَغُشُّ، وَالهادِی الَّذی لایُضِلُّ ، وَالمُحَدِّثُ اَّلذی لایَکذِبُ . بدانید که این قرآن پندآموز است که خیانت نمی کند؛ وهدایت گری است که گمراه نمی سازد ؛ وسخن گویی است که دروغ نمی گوید . نهج البلاغه خطبه 176 قال علی علیه السلام : ما جالَسَ هذَاالقُرآنَ اَحَدٌ الّا قامَ عَنهُ بِزِیادَةٍ اَو نُقصانِ؛ زِیادَةٍ فی هُدًی اَو نُفصانِ مِن عَمًی . هیچ کس با این قرآن همنشین نشد ، مگر آن که چون از نزد آن برخاست با فزونی و کاستی همراه بود؛ فزونی در هدایت، و کاستی ازکوردلی . نهج البلاغه خطبه 176 قال علی علیه السلام : مَنِ اتَّخَذَ قَولَ اللهَ دَلیلًا ، هُدِیَ اِلَی الَّتی هِیَ اَقوَم . هر کس که سخن خدا را راهنمای خود بگیرد ، به استوارترین راه ها هدایت می شود . نهج البلاغه خطبه 147

بازديد امروز : 964
افراد آنلاين : 1
بازديد ديروز : 94
بازديد ماه : 1057
بازديد سال : 963
کل بازديدها : 24971
مجموع اعضا : 1
تعداد مطالب : 61
تعداد نظرات : 58


برای ترجمه سایت روی پرچم کشور مورد نظر کلیک کنید
تماس با ما

روز دوازدهم ماه ربيع الاول
بقول (شيخ كليني ) و (مسعودي ) و (آقا رضي قزويني ) و مشهور بين عامه ، روز ولادت با سعادت حضرت رسول - صلي الله عليه وآله - است و مستحب است در اين روز دو ركعت نماز، در ركعت اول بعد از (حمد) سه مرتبه (جحد) و در دوم ، سه مرتبه (توحيد).
و در اين روز نيز آنحضرت به (مدينه ) ورود فرمود و روايت است كه در وقت ورود آن جناب به (مدينه ) زنان وصبيان انصار خوشحالي ميكردند و مي گفتند:
(( طلع البدر علينا من ثنيات الوداع                          وجب الشكر علينا مادعالله داع (1)
ايها المبعوث فينا جئت بالامر المطاع ))
در اين روز، سنه 227، وفات كرد (معتصم ) عباسي در (سامره ) كه از بناهاي او است و او را (ثماني ) مي گفتند بجهت آنكه خليفه هشتم بود و هشت پسر و هشت دختر از او بماند و بيشتر چيزهائيكه بدو نسبت دهند، به هشت ميرسد.
در اين روز، سنه 241، وفات كرد (احمد بن حنبل ) و در (بغداد) در باب حرب ، مدفون شد و در تشييع جنازه او، دوست و دشمن جمع شده بودند دشمنان ، كسي را گماشته بودند كه پيوسته ، ندا ميكرد كه اين مردم ! لعن كنيد اين كس را كه بضد احكام شريعت حكم ميداد و از طرف دوستان او يكي در پيش جنازه ، بصوت بلند مي گفت :
(( و اظلمت الدنيا لفقد محمد                                  و اظلمت الدنيا لفقد ابن حنبل )) (2)
و (احمد) چهارم ائمه اربعه اهل سنت است و ايشان : (ابوحنيفه ) و (مالك بن انس ) و (محمد ابن ادريس ‍ شافعي ) ميباشند و مراد از (محمد) در اين شعر، (شافعي ) است كه (احمد) از خواص اصحاب او است و در آخر رجب ، سنه 204، وفات كرد و

(احمد) نسبش به (ذي الثديه ) رئيس خوارج منتهي ميشود و لهذا بشهرت پيوسته ، انحراف او از شاه مردان .
(( فان الحب و البغض يتوارثان و هو الذي جمع المسند و قال قدجمعت في المسند احاديث انتخبتها من اكثر من سبعماة الف و خمسين الفا فما اختلفتم فارجعوا اليه و مالم تجدوا فيه فلپس بحجة ))
(احمد) تجويز ميكرد لعن (يزيد) را بعكس (غزالي ).
در اين روز، سنه 358، (ناصر الدوله حسن بن عبدالله بن حمدان بن حمدون ) والي (موصل ) و توابع آن ، و فات كرد و در (موصل ) بخاك رفت و او برادر (سيف الدوله ) وفات كرد، از مفارقت او، عقلش ضعيف شد، پسرش او را گرفت و حبس كرد و در حبس بود تا وفات كرد.
و در اين روز، سنه 1161، متولد شد جناب سيد سند (آسيد علي بن سيد محمد) صاحب رياض المسائل في بيان احكام الشرع بالدلائل شرح نافع ، معروف به (شرح كبير) مقابل شرح ديگرش كه مختصر است آنجناب پسر خواهر استاد اكبر (محقق بهبهاني ) است در سنه 1231 وفات كرد و در رواق مطهر حسيني نزديك قبر خال ماجدش بخاك رفت .
(( والعجب انه كان اصوليا و اشتهر كتابه في الفقه بعكس معاصره المحقق القمي صاحب القوانين .(3)
و نيز در اين روز، سنه 1300، وفات كرد سيد العلماء و الفقهاء، صاحب تصنيفات رائفه (آسيد مهدي قزويني حلاوي ) شيخ ما، (محدث نوري ) نورالله مرقده ، در خاتمه مستدرك ببرخي از جلالت اين بزرگوار اشاره فرموده از جمله نقل كرده كه بعد از آنكه (سيد) به (حله ) مهاجرت كرد و مشغول شد به هدايت مردم ببركات انفاس ‍ قدسيه او قريب صد هزار نفر، شيعه امامي مخلص شدند و شيعيانيكه از مراسم مخصوص شيعه ، چيزي نميدانستند مگر حمل مردگان به (نجف اشرف ) به بركت هدايت او، صلحاء و ابرار و اتقياء و علماء شدند.
(( و قال ايضا في ترجمته و بالجملة فقد كان في مراقبة النفس و مواظبة الاوقات و النوافل و السنن و اتقرائة مع كونه طاعنا في السن اية في عصره و قدكنت معه في - الطريق الحج ذهابا و ايابا و صلينا معه في مسجد الغدير و الجحفة و توفي 12 ربيع الاول سنه 1300 قبل الوصول الي سماوه بخمس فراسخ تقريبا و قد ظهر منه عند الاحتضار من قوة الايمان و الطمانينة و الاقبال و اليقين الثابت ما يقضي منه العجب و ظهر منه حينئذكرامة باهرة بمحضر من جماعة من الموافق و المخالف .))
1- بحار الانوار ، ج 19، ص 105
2- الكني و الالقاب ، ج 1 ، ص 270
3- بحار الانوار ، ج 59، ص 235



:: برچسب‌ها: ,,
ن : محمد . م .ج
ت : پنجشنبه 5 بهمن 1391
نام کاربري:
رمز عبور:
با افتخار قدرت گرفته از ثامن بلاگ
mkm1382@yahoo.com@rizeh