با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند : ((عزیزان من! امروز تهاجم فرهنگى با استفاده از ابزارها و فناوریهاى جدید ارتباطى
خیلى جدى است؛ صدها وسیله و راهرو اطلاعات به سمت فکر جوان و نوجوان ما وجود دارد؛
از انواع شیوههاى تلویزیونى و رادیویى و رایانهاى و امثال اینها دارند استفاده
مىکنند و همینطور به صورت انبوه، افکار و شبهههاى گوناگون را در آنها مىریزند.
باید در مقابل اینها ایستاد. امروز نمىشود به همان روشهاى قدیمى خودمان اکتفا
کنیم؛ البته که جوان نمىآید)) متاسفانه هنوز ما شاهد این هستیم که مسئولان فرهنگی شهرستان هیچ حرکتی در این رابطه نداشته اند.
به نظر حقیر اگر موازی کاری از بین ادارات و دستگاههای ذیربط برداشته شود امید هست که شاهد حرکت خوبی در شهرستان باشیم.
به چند نمونه از این موازی کاریها توجه بفرمایید.
1- در برنامه های اوقات فراغت تابستان ، آموزش و پرورش ، سپاه و سازمان تبلیغات هر سه در یک محله کلاس تشکیل داده و تقریبا موضوعات شبیه به هم
را در دستور کار خود دارند مثلا کلاس قرآن را هر سه برگزار می کنند یکی پول می گیرد و دیگری رایگان ثبت نام می کند یکی در تخصص او هست ولی دیگری باید دنبال مربی باشد شاید بتواند که کلاس قرآن را اداره کند یا نه.
2- با توجه به اینکه هر ساله ستاد اوقات فراغت تشکیل می شود اما شاهد آن بودیم که فقط آموزش و پرورش برنامه ریزی می کند و سرکشی ها از کلاسهای آموزش و پرورش می باشد و اختتامیه را هم با حضور دانش آموزان سازمان تبلیغات و کانونهای مساجد و آموزش و پرورش می گیرند اما باز هم یکه تازی آموزش و پرورش را شاهد بودیم که برنامه های اختتامیه را خودشان اجرا می کردند و هیچ مشورتی هم از عزیزان دیگر نمی گرفتند و آن هم دختران برنامه ها را اجرا می کردند که این هم جای بسی تاسف دارد در حضور نا محرم دختران راهنمایی که به سن تکلیف رسیده اند برنامه اجرا کنند که این با فرهنگ اسلام و تشیع منافات دارد.
و مواردی از این قبیل که مجال نوشتن نبود.
از دیگر مشکلات فرهنگی شهرستان این است که کارها را به غیر کارشناس آن می سپارند که نتیجه آن حیف و میل کردن بیت المال و بی ثمر بود آن فعالیت می باشد.
( والله اعلم )
:: برچسبها: