تبلیغات X
سفارش بک لینک
نرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکی
آموزش ارز دیجیتال
لباس خواب
ابزار تادیومی
خرید بک لینک قوی
صرافی ارز دیجیتال
خرید تتر
جعبه لوح تقدیر
مجوز موسیقی
وی شاپ
Buy kaspa miner
Buy ks3
Ks3 miner
هنگ درام
لیوان حجامت شعبانی
تولید پاکت پستی
ارسال بسته
فایل گپ
پنل فروشندگان


وبلاگ محمدی پور جوینی - انتخابات از دیدگاه آیات و روایات
قال رسول الله صلی الله علیه وآله : اِذَا التَبَسَت عَلَیکُمُ الفِتَنُ، کَقِطَعِ الَّیلِ المُظلِمِ فَعَلَیکُم بِالقُرآنِ . هنگامی که فتنه ها، هم چون پاره های شب تاریک، شما را در خود پیچید، برشماست که به قرآن تمسک جویید. اصول کافی ج2ص459 قال امیرالمؤمنین علیه السلام : وَ اعلَموا اَنَّ هذَالقُرآنَ هُوَ النّاصِحُ الَّذی لا یَغُشُّ، وَالهادِی الَّذی لایُضِلُّ ، وَالمُحَدِّثُ اَّلذی لایَکذِبُ . بدانید که این قرآن پندآموز است که خیانت نمی کند؛ وهدایت گری است که گمراه نمی سازد ؛ وسخن گویی است که دروغ نمی گوید . نهج البلاغه خطبه 176 قال علی علیه السلام : ما جالَسَ هذَاالقُرآنَ اَحَدٌ الّا قامَ عَنهُ بِزِیادَةٍ اَو نُقصانِ؛ زِیادَةٍ فی هُدًی اَو نُفصانِ مِن عَمًی . هیچ کس با این قرآن همنشین نشد ، مگر آن که چون از نزد آن برخاست با فزونی و کاستی همراه بود؛ فزونی در هدایت، و کاستی ازکوردلی . نهج البلاغه خطبه 176 قال علی علیه السلام : مَنِ اتَّخَذَ قَولَ اللهَ دَلیلًا ، هُدِیَ اِلَی الَّتی هِیَ اَقوَم . هر کس که سخن خدا را راهنمای خود بگیرد ، به استوارترین راه ها هدایت می شود . نهج البلاغه خطبه 147

بازديد امروز : 964
افراد آنلاين : 1
بازديد ديروز : 94
بازديد ماه : 1057
بازديد سال : 963
کل بازديدها : 24971
مجموع اعضا : 1
تعداد مطالب : 61
تعداد نظرات : 58


برای ترجمه سایت روی پرچم کشور مورد نظر کلیک کنید
تماس با ما
بسم الله الرحمن الرحیم
« و به نستعین انَّه خیرُ ناصر و معین»
« انَّ اللهَ یأمُرُكم أن تؤدّوا الاماناتِ الی اهلها و اذا حكمتم بین الناس ان تحكموا بالعدل إنَّ اللهَ نِعمّا یَعِظكم به إن الله كانَ سمیعاً بصیرا» (1)
«همانا خداوند فرمانتان می‌دهد كه امانت‌ها را به صاحبانشان بدهید و هرگاه میان مردم داوری كردید به عدل حكم كنید، چه نیك است آنچه كه خداوند شما را بدان پند می‌دهد، بی‌گمان خداوند شنوای بیناست»
امانتداری و رفتار عادلانه و دور از تبعیض از نشانه‌های مهم ایمان است. چنانكه خیانت به امانت، علامت نفاق است.
در حدیث آمده؛
«به ركوع و سجود طولانی افراد نگاه نكنید، بلكه به راستگویی و امانت‌داری آنان بنگرید.» (2)
معنای «عدل» این است كه هر چیز سرجای خودش قرار بگیرد، امروز اسلام، قرآن و نظام اسلامی و پست‌ها و مسؤولیت‌های نظام كه بواسطه خون هزاران شهید و معلول به دست ما رسیده بزرگترین امانت الهی است كه به حكم ایمان و عدالت‌خواهی و امانت‌داری بر ما واجب است كه از آن‌ها حفاظت و پاسداری نماییم. این امانت الهی را در جای خود و به اهلش بسپاریم و نگذاریم كه به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد.
لازمه تشكیل نظام و حكومت الهی سپردن مسئولیت‌ها به اهلش می‌باشد و سپردن امور به


كاردانان از مصادیق ایمان و عمل صالح شمرده شده‌است. چون هر امانتی صاحبی، و هر كس لیاقت و استعداد كار و مقامی را دارد. خداوند ما را بر این امر مهم هم فرمان داده و هم موعظه فرموده است.
آری مسئله انتخابات و انتخاب كه همیشه از ویژگی خاصی برخوردار می‌باشد، شناختن صالحان، و واگذاری امانت به آن‌هاست. كه انجام این فرمان الهی و پرداختن به این امر مهم آگاهی، هشیاری، عدالت‌خواهی، پشتكار، مقاومت و حضور امت در صحنه را، طلب می‌كند.
امیرمؤمنان علی  در این‌باره می‌فرماید؛
«فلیست تصلح الرعیه الا بصلاح الولاة و لا تصلح الولاة الا باستقامة الرعیه» (3)
«یك كشور اصلاح نمی‌شود مگر اینكه كارگزاران، زمامداران و مسئولینش صالح باشند و آن‌ها اصلاح نمی‌شوند مگر به استقامت و پشتكار مردم.»
پس انتخاب و انتخابات امتحان بزرگی برای امت در تعیین سرنوشت خویش است. كه با انتخاب افراد مؤمن، لایق، صالح، كارآمد، كاردان و خدمتگزار به كشور، امور اصلاح و باعث جلب رضایت و رحمت و پاداش نیكوی الهی خواهد گردید. و در خدمتگذاری، اعمال نیك و صالح آن‌ها، و در پاداش اخروی شریك، در غیر این‌صورت در پیشگاه الهی مسئول و به یقین در فساد و خیانت‌های روی كارآمدن افراد ناصالح و نالایق شریك خواهیم بود.
بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، امام خمینی  می‌فرماید:
«وصیت اینجانب به ملت در حال و آینده این است كه با اراده مصمم خود به احكام اسلام و مصالح كشور، در تمام انتخابات چه انتخاب رئیس جمهور و چه انتخاب خبرگان و وكلای مجلس در صحنه باشند و افرادی كه دارای تعهد به اسلام و جمهوری اسلامی كه غالباً بین متوسطین جامعه و محرومین می‌باشند و غیر منحرف از صراط مستقیم و بدون گرایش به غرب و شرق و مكتب‌های انحرافی و اشخاص تحصیل‌كرده و مطلع بر مسائل روز و سیاست‌های اسلامی را انتخاب كنند.»
- رهبر حكیم و فرزانه انقلاب هم در این رابطه می‌فرمایند:
«مهم‌ترین مسئله حضور پرشور، سالم و قوی مردم در انتخابات است. كسانی می‌توانند وارد صحنه رقابت شوند كه به اسلام و نظام اسلامی و قانون اساسی و امام معتقد باشند. افرادی باتقوا، طرفدار محرومین، مخالف عملی با فساد به‌خصوص فساد مالی و اقتصادی، توانمند، بااخلاص و عالم حضور داشته باشند.
بنابراین توجه و عمل به چند مهم وظیفه ما می‌باشد:
الف) حضور آگاهانه و مخلصانه،گسترده و جدی.
ب) عمل به وظیفه و فرمان الهی.
ج) شناساندن و آگاهی دادن به دیگران با رعایت اصول دینی، اخلاقی و اجتماعی.
د) پرهیز از فتنه‌ها، شایعه پراكنی‌ها، تنش‌ها و جنجال‌های بیهوده و صف‌شكنی و اختلاف‌افكنی.
هـ) مراقبت از افتادن به دام‌ها، نقشه‌ها، شعارهای فریبنده و دروغین منافقان و دشمنان اسلام و انقلاب و كشور.
نوشتاری كه پیش روی شما خواننده عزیز و گرامی است آموزه‌هایی است از آیات و روایات برای بهترین انتخاب (اخلاق‌انتخاباتی) و انتخاب‌بهترین (انتخاب‌اصلح). كه امیدوارم مورد رضای خداوند و توجه مصلح كل، عدالت‌گستر جهان امام زمان  و استفاده شما قرار گیرد.
قبلاً از همه‌ی عزیزانی كه اینجانب را از نظرات خود بهره‌مند نمایند تشكّر می‌كنم.

----------------------------------------------------
1-  نساء /58
2- اصول كافی 2/105
3- نهج‌البلاغه / خطبه 216
-----------------------------------------------------
منبع: http://www.gharaati.ir


:: برچسب‌ها:
ن : محمد . م .ج
ت : سه شنبه 3 اردیبهشت 1392
نام کاربري:
رمز عبور:
با افتخار قدرت گرفته از ثامن بلاگ
mkm1382@yahoo.com@rizeh